2

Butiksrengøring

Hvad er svanemærket butiksrengøring?

Når vi i Rent Grønt Miljø er certificeret som et svanemærke rengøringsfirma, så har vi et tæt sammen arbejde med Miljømærkning Danmark, som jævnligt tjekker op på om vi lever op til de skrappe krav som der kræves for at fortsætte med at vores certificeret butiksrengøring. Så vi er hele tiden ajour med hvordan vi kan give dig den bedste og mest effektive butiksrengøring, som samtidig giver vores klima et nyt håb.

Læs mere...

Svanemærket er Nordens officelle miljømærke. Det er din garanti for at vælge et produkt eller et rengørengsselskab som har det fælles mål at holde den samlede miljøbelastning nede. Så hvis i vælger butiksrengøring hos Rent Grønt Miljø, kan vi være fælles om at skåne miljøet ved at begrænse forbruget af kemikalier til gavn for både vores og jeres medarbejders sundhed.

Her i korte træk hvilke krav der stilles til at blive certificeret med Svanemærket rengøring:

Kvalitet
Svanemærket sikrer høj kvalitet ved at stille krav til, at rengørings- selskabet har et kvalitetssystem, hvor skriftlige arbejdsinstruktioner hjælper rengøringspersonalet med at overholde jeres aftaler og er med til at sikre, at Svanemærkets krav bliver opfyldt.

Rengørings- og vaskemidler
Selve forbruget af rengøringsmidler og vaskemidler er minimeret for at undgå overforbrug. Samtidig skal en stor andel af rengøringsmidlerne og vaskemidlerne være miljømærkede for at minimere forbruget af unødvendige kemikalier.

Personale
Rengøringsselskabets personale er bl.a. oplært i at håndtere rengøringsmidler og affald korrekt og i miljøvenlig kørsel.

Der bliver mere og mere fokus på miljø og klima og vi ønsker at være med til at finde de bæredygtige løsninger. Hvis du ønsker at være med til det så lad sammen se på jeres behov for rengøring af jeres butik.

Hvad betyder det for dig som kunde med bæredygtig butiksrengøring?

Mange siger at de er de lever op til grønt og bæredygtig service… men hvordan kan man være sikker på det?

Dit valg af rengøringsfirma har ikke kun betydning for hvor godt i får gjort rent i jeres virksomhed. Men hvis i ønsker at give klimaet et nyt håb, så er et certificeret svanemærket rengøringsfirma et godt skridt af den grønne vej til et godt miljø.

Læs mere...

Butiksrengøring skal selvfølgelig være effektiv og grundig og derfor har vi i Rent Grønt Miljø et kvalitetssystem som vi skræddersyr til jeres behov, for netop at sikre at rengøringskvaliteten er høj og tilfredsstilende.

I disse tider hvor der er mange har eller får allergier er svanemærket rengøring jo også en hjælp. Vi kar krav til alle vaskeaktive stoffer i vores produkter er ledt at nedbryde og alle vores produkter skal godkendes af Miljømærkning Danmark for at sikre sig at de ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.

Til forskel for mange andre certificeringer så er det Miljømærkning Danmark der fastsætter hvilke miljøkrav vi skal leve op til som de tjekker op på løbende, så det er ikke op til os alene i Rent Grønt Miljø at sætte standarden. Det er endnu en garanti for dig som kunde at vi har dette gensidige sammenarbejde. Vil du være med?

Så lad os sammen arbejde på at beskytte vores og jeres medarbejdere og samtidig give klimaet et nyt håb om en bedre fremtid.

Valg af Svanemærket rengøringsservice til jeres butiksrengøring…

… minimerer forbruget af rengøringsmidler og bruger en høj andel af miljømærkede rengøringsmidler
… har et kvalitetssystem, der sikrer høj rengøringskvalitet
… oplærer sine medarbejdere i miljørigtige rengøringsrutiner
… begrænser miljøpåvirkningen fra transport
… er bedre for miljøet.
… er bedre for alle medarbejderne.

Butiksrengøring for klima & miljø og medarbejdere?

Der er forskel på om der bare dufter rent og om der rent faktisk er rent.

Der er mange der stadig tror at der skal kraftige kemikalier til for at få noget rent. Men sandheden er at mange produkter, efter det er blevet udviklet til at virke optimalt, bare får tilført lidt duft for at det skal virke som om det er bedre, fordi vi er vandt til at når det dufter på en bestemt måde som vi kender så tror vi der er rent, uden at tænke på at det er ofte er det der kan fremkalde allergier eller allergiske reaktioner. Det er derfor at alle vores kemikalier skal godkendes at Miljømærkning Danmark før vi kan tage det i brug, for at sikre at de er bæredygtige og miljøvenlige.

Læs mere...
Vi ønsker at passe på både vores og jeres medarbejdere, samtidig med at vi har omsorg for klima og miljø. Derfor tænker vi på heleforløbet fra start til slut. Hvordan man på den mest skånsomme måde kan udføre arbejdet, hvordan får vi den bedste kommunikation men medarbejdere og kunder så alle behov bliver dækket og alle er tilfredse. Oplæring og forståelse af produkter og hvordan dosseringen bliver korrekt, hvordan vi daglig kan have fokus på besparelse af vand, plast, kemikalier, sortering, brændstof og Co2-udslip.

Så når Rent Grønt Miljø tænker bæredygtighed, så ved vi det dækker over mange ting. Man stopper aldrig med at lære og vi ønsker at gå hele vejen med dig så vi kan blive ved med at lære en masse af hinanden.

Certificeret svanemærket butiksrengøring eller almindelig butiksrengøring?

Er du stadig tvivl om hvad du skal vælge? Så lad os hjælpe dig lidt…

Vi kender det i trafikken… Er du i tvivl om du skal køre på grøn lys eller rødt lys? Nej, vi har alle lært det fra da vi var små… rød mand stå og grøn mand gå. Hvis man køre over for rødt så går det galt. Selvfølgelig kan man være heldig et par gange men til slut slipper heldet op.

Læs mere...

Når vi ser på klimaet og miljøet så siger forskere at vi mennesker, så at sige har kørt over for rødt alt for mange gange og nu er hældet ved at slippe op. Det vil vi gerne i Rent Grønt Miljø gøre noget ved, men vi har brug for hjælp. Vi har brug for din hjælp. Hvis vi ikke løfter i flok bliver det en svær kamp. Mange siger at de gerne vil være med på den grønne vej. Men hvor mange tager i sidste ende og gør noget ved det.

Efter som miljøvenlig butiksrengøring ikke er dyrere for dig som kunde end almindelig butiksrengøring, så kan man sige at du for samme indsats som du giver nu, kan begynde på at være med på den grønne vej.

Greenwashing er er forholdsvis nyt ord som er opstået fordi mange giver udtryk for at de gør mere for klimaet end de egentlig gør. Der er mange som siger de er med på den grønne vej, at de er miljøvenlige eller de bruger så og så mange % svanemærkede produkter… men er de nu også certificerede til at være miljøvenlige? Hvordan kan man være sikker på at en virksomhed ikke bare siger de er miljøvenlige, men rent faktisk er det og lever op til de krav der giver klimaet et nyt håb.

Det er derfor vi i Rent Grønt Miljø har valgt at certificere os med svanemærket, som er det officielle miljømærke i hele norden. Der er din sikkerhed og garanti for at vi lever op til det vi siger. At det er et officielt mærke betyder det at vi har myndighedernes opbakning. Så hvis du vil være med til at gøre en forskel sammen med os, så vælg et svanemærket rengøringsfirma.

Du tænker måske at det ikke rykker ved det helt store hvis du vælger den grønne vej, men vi i Rent Grønt Miljø tænker at “mange bække små giver en hel å.”

Miljøvenlig  rengøring til alle virksomheder

der ønsker et Svanemærket
 Rengøringsfirma

Vi har været med på hele miljørejsen!

Green Key

Et turismens internationale miljømærke der især retter sig til dem som gør noget ekstra for at beskytte miljøet.

De af vores kunder der har taget rejsen til certificeringer har vi haft den fornøjelse at være med på rejsen.

ISO 14001

Er den internationale standard for miljøledelse og er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Vi har været med på rejsen, f.eks. på IDA's 5-stjernet mødecenter. Vi er med til at skabe et Rent Grønt miljø ved at minimere ressourceanvendelser og onkostninger.

Svanemærkningen

Svanemærket er det officielle miljømærke i hele Norden. Det betyder når i vælger Rent grønt miljø til jeres rengøringsfirma så har vi myndighedernes opbakning i blandt andet.

Se certificat

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Kontorrengøring

Trappevask

Vinduespudsning

Svanemærket rengøring

       Butiksrengøring     

       Gulvbehandling      

Angående tilbud

7

Et virksomheds valg med ordnede forhold!

6