2

Trappevask

En genvej til rene “grønne” trapper!

De fleste tager trappen fordi de ikke vil vente på elevatoren eller for sundhedens skyld. Men vi tager trappen fordi det er vores arbejde og fordi vi tænker på miljøet.

Læs mere

Rent Grønt Miljø er et svanemærket rengøringsfirma. Vi laver meget andet en trappevask, men vi ønsker at få trappevask med ind under den grønne bølge. Så derfor udvikler vi vask af trapper med omtanke for miljøet. Det stiller en masse krav til os som firma, men vi holder den samme høje kvalitet som normalt. Så i kommer ikke til at gå ned på kvalitet, men kun op på den grønne linje ved at få gjort jeres trapper rene af et svanemærket firma.

Vi siger det ikke kun, vi mener det også. Der er mange der bruger svanemærkede produkter, men det er ikke mange der er et svanemærket firma som os i Rent grønt miljø. Det er hele vores rengøringsfirma der skal leve op til miljøvenlige processer og krav.

Hvis i ønsker at være med til at gøre både miljøet, klimaet og jeres trapper renere. Så lad os sammen kikke på jeres behov for svanemærket trappevask.

Hvad er Svanemærket trappevask?

Når vi i Rent Grønt Miljø er certificeret som et svanemærke rengøringsfirma, så har vi et tæt sammen arbejde med Miljømærkning Danmark, som jævnligt tjekker op på om vi lever op til de skrappe krav som der kræves for at fortsætte med at vores certificeret trappevask. Så vi er hele tiden ajour med hvordan vi kan give dig den bedste og mest effektive rengøring, som samtidig giver vores klima et nyt håb.

Læs mere

Svanemærket er Nordens officelle miljømærke. Det er din garanti for at vælge et produkt eller et rengørengsselskab som har det fælles mål at holde den samlede miljøbelastning nede. Så hvis i vælger trappevask hos Rent Grønt Miljø, kan vi være fælles om at skåne miljøet ved at begrænse forbruget af kemikalier til gavn for både vores og jeres medarbejders sundhed.

Her i korte træk hvilke krav der stilles til at blive certificeret med Svanemærket vask af trapper:

Kvalitet
Svanemærket sikrer høj kvalitet ved at stille krav til, at rengørings- selskabet har et
kvalitetssystem, hvor skriftlige arbejdsinstruktioner hjælper rengøringspersonalet med
at overholde jeres aftaler og er med til at sikre, at Svanemærkets krav bliver opfyldt.

Rengørings- og vaskemidler
Selve forbruget af rengøringsmidler og vaskemidler er minimeret for at undgå overforbrug.
Samtidig skal en stor andel af rengøringsmidlerne og vaskemidlerne være miljømærkede
for at minimere forbruget af unødvendige kemikalier.

Personale
Rengøringsselskabets personale er bl.a. oplært i at håndtere rengøringsmidler og affald
korrekt og i miljøvenlig kørsel.

Der bliver mere og mere fokus på miljø og klima og vi ønsker at være med til at finde de bæredygtige løsninger. Hvis du ønsker at være med til det så lad sammen se på jeres behov for trappevask.

Hvor ofte skal man have vasket trapper?

Hvis i vælger svanemærket trappevask hos os i Rent Grønt Miljø så er der ikke forskel på hvor ofte du får vasket trapper i forhold til hvad i plejer. Det mest almindelige er en gang ugentligt, men langt de fleste bagtrapper bliver kun taget hver anden uge.

Læs mere

Så alt efter hvor meget trafik i har på jeres trapper afgøre hvor ofte intervallet er på jeres trappevask. Vi har kunder hver der både bliver vasket trapper ugentligt, hver 2.uge og nogle gange også månedligt. Nogen har loftrum hvor behovet kun er en gang årligt. Så vi plejer altid at få en snak med jer som kunde og gå en runde for at se hvilket behov i realistisk set har.

En nyvasket trappe er altid tilfredsstillende og giver et godt indtryk. Men vi både ønsker og kan give jer et godt indtryk og svanemærket trappevask

Hvad koster en svanemærket vask af trapper?

Kvalitet og pris hænger selvfølgelig sammen, men dermed ikke sagt at det behøver at være dyrt. Det er ikke dyrere at få svanemærket trappevask. Det der har betydning er hvor høj trappen er, hvor ofte den skal vaskes, hvormeget trafik der er på trappen, skal der også pudses vinduer i trappeopgangen og hvor let tilgang er der til stikkontakt så vi kan støvsuge jeres trapper.

Læs mere

Vi leverer høj kvalitet til prisen og vi tænker samtidig på en miljøvenlig måde. En god og grundig trappevask kommer kun hvis man har forberedt sig godt på forhånd. Vi ønsker at finde den bedste pris til jer og derfor tager vi altid runde med kunden og forventningsafstemmer i forhold til jeres behov. Det er vores måde at sikre jer en god realistisk pris på svanemærket trappevask som i bliver glade for og naturen også bliver glad for

Miljøvenlig  rengøring til alle virksomheder

der ønsker et Svanemærket
 Rengøringsfirma

Vi har været med på hele miljørejsen!

Green Key

Et turismens internationale miljømærke der især retter sig til dem som gør noget ekstra for at beskytte miljøet.

De af vores kunder der har taget rejsen til certificeringer har vi haft den fornøjelse at være med på rejsen.

ISO 14001

Er den internationale standard for miljøledelse og er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Vi har været med på rejsen, f.eks. på IDA's 5-stjernet mødecenter. Vi er med til at skabe et Rent Grønt miljø ved at minimere ressourceanvendelser og onkostninger.

Svanemærkningen

Svanemærket er det officielle miljømærke i hele Norden. Det betyder når i vælger Rent grønt miljø til jeres rengøringsfirma så har vi myndighedernes opbakning i blandt andet.

Se certificat

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Kontorrengøring

Trappevask

Vinduespudsning

Svanemærket rengøring

       Butiksrengøring     

       Gulvbehandling      

Angående tilbud

7

Et virksomheds valg med ordnede forhold!

6