2

Vinduespudsning Erhverv

Du ser godt ud… også ud af dit vindue!

Vores vinduespudser fokus i Rent Grønt Miljø er rent erhverv. Vi vasker jeres vinduer rene uanset om i er en virksomhed, et kontorermiljø, skoler, butikker, butikscentre, svømmehaller eller plejehjem. Vi bruger rentvandsanlæg med det man kalder ultra rent vand.

Læs mere...

Det er en innovativ teknik der er blevet forsket meget i for at skåne miljøet for kemi og vores medarbejdere ergonomi. Det har vi skrevet mere om længere nede for dem der vil læse lidt mere om vores systemer.

 

Vi skræddersyr altid en løsning der dækker jeres behov for vinduespudsning. Der er som regel forskel på interval alt efter om i har butiksvinduer eller om vores vinduespudser skal vaske vinduer i kontormiljøer, svømmehaller eller det er jeres solceller der skal renses.

Mange steder kommer lille peter edderkop forbi og tager lidt af udsigten. Den slags udfordringer håndtere vi også både effektivt og miljøvenligt. Efter som vi er et svanemærket rengøringsfirma så bruger vi alle de miljørigtige sprøjtemidler og rengøringsmetoder for at i kan ude udsigten uden lille peter edderkop.

Hvad er ultra rent vand?

Der er mange måder at rense vand på, men til vinduesvask har man forsket meget i at det er bedst at bruge det man kalder ultra rent vand, som egentlig er almindelig postevand der har været igennem en 4-trins forfiltrering som renser vandet for blandt andet kalk, salte, og andre naturlige stoffer og mineraler.

Læs mere...
Normalt efterlader vand jo kalkaflejringer når det tørre op, det kender vi jo til hjemme fra på fliser, spejle, armaturer og andet, men det gør det ikke efter en 4-trins forfiltrering som består af:
Afsletning, Blegning, Neutralisering af pH og Neutralisering af brintperoxid. Så står man nemlig tilbage med et ultra rent vand (0 PPM) som er klar til brug.

Nu har vandet så den fordel at det er negativt ladet og på den måde suger snavs og gamle sæbe rester til sig på sin vej ned, når man for eksempel vasker vinduer. Så man er helt fri for at bruge sæbe eller kemikalier og dermed skåner vi også miliøet mere.

Efter vinduespoleringen så behøver man heller ikke at tørrer af, for når vi bruger ultra rent vand så kommer der ingen striber eller aflejringer. Når vandet er blevet renset på den måde så tørre ruderne helt rene og blanke op.

Så vi bruger ultra rent vand fordi det giver jer et bedre resultat og det skåner miljøet samtidig med at vores vinduespudser får en bedre ergonomi.

Vinduesvask med rentvandsanlæg.

Vi bruger rentvandsanlæg på alle de udvendige vinduespudser opgaver, og så køre vi med ultra rent vand i anlægget fordi det er mere skånsomt for miljøet da der ikke bruges kemikalier til vinduespudsningen.

Læs mere...
Vi kan nå op til 24m i højden uden brug af stige eller lift. Og selvfølgelig endnu højre hvis vi vælger
en løsning hvor vi pudser vindurene fra en lift. Hvis vi kommer over 4.sals højde så anbefaler vi dog at vinduesvask fra en lift, for at få en bedre føling med vinduespoleringen.

Hvor der normalt før i tiden var en høj risiko for en vinduespudser at arbejde i højden på stige, kan vi nu vaske vinduer i højden, uden problemer, hvor det stort set var umuligt før at komme til med en stige. Takket være vandførende teleskopstænger og vores mobile rentvandsanlæg er vinduespolering blevet meget mere ergonomisk, sikkert og miljøvenligt.

Vinduesvask med skviz og indsæber eller pads.

Som regel er det at pudse vinduer indendørs meget bedre at bruge den gammeldags metode. Men også her har vi i Rent Grønt Miljø tænkt på miljøet ved at bruge innovative systemer til at reducere kemi og har stor omtanke for vores vinduespudser, ved at kombinere brugen at den gamle vinduespudser metode med brugen af pads.

Læs mere...
Det er et enkelt microfibersystem der gør det muligt at reducerer brugen af kemikalier til nærmest ingen ting. Man bryder bare overfladespændingen og så klare vores vinduespads resten, og tager
snavset med sig.

Når vi kombinere de to metoder har vores vinduespudsere været utrolig glæde for at vi har tænkt på deres arbejdsgang, men samtidig har kunne bevare kvaliteten på vinduespudsningen.

Fri for edderkopper og insekter

Til vores insektbekæmpelse bruger vi et godkendt økologisk middel som effektivt fjerner edderkopper og andre insekter. Selv om vores sprøjtemiddel har en garanti for at det virker i 3 måneder, så er vores erfaring at der er virkning op til 6 måneder. Så vi anbefaler at man bare sprøjter 2 gange om året for at holde edderkopperne væk.

Læs mere...
Vi har erfaret at når vi insektbehandler omkring i marts og april og så sprøjter igen i september måned, opnår vi den bedste forebyggelse imod edderkopper. Behandlingen virker ikke kun imod edderkopper men skræmmer også andre insekter væk.

De produkter vi bruger vil altid være utrolig lette for naturen at nedbryde. De er godkendte og biologiske uden at gå på kompromis med kvaliteten og virkningen. Vi tænker på miljøet i Rent Grønt Miljø og ønsker at finde de bæredygtig løsninger, og det har vi kombineret med god kvalitet og et godt resultat. Og det kan både i som kunder, selve naturen og vores medarbejdere nyde godt af.

Vinduespudsning eller vinduespolering?

Ja kært barn har mange navne som man siger, og når det handler om at forklare forskellen på vinduespudsning og vinduespolering så gør det danske sprog det bare endnu sjovere at forklare. For man kan jo både få pudset sin næse, pudset sit sølvtøj (som så heller ikke har noget med tøj at gøre) og så kan man også få pudset sine vinduer…

Læs mere...
I de gode gamle dage var der stor forskel på at få pudset eller poleret sine vinduer, for der havde man jo ikke det samme udstyr som i dag. Den gang brugte man jo nogle helt andre produkter for at så en skindende eller blankt rude. Men i dag er der jo kommet nye teknikker så vi kan klare det hele på en arbejdsgang. Men i dag ligger forskellen i afrensningen af vinduer, hvis i har fået extra snavset vinduer som ikke kan gå af i Alm vinduespudsning, som malerpletter, grafitti eller på
anden måde noget der kræver en mere dybdegående afrensning.

Så kort sagt så er der i dag ikke nogen forskel på om du får poleret eller pudset dine vinduer… vores vinduespudser kommer gerne og giver jeres virksomhed en vinduespolering.

For os kan du kalde det lige hvad du vil, om det er vinduesvask, vinduespolering, vinduesrens eller vinduespudsning. Det vigtigste for os er at jeres ruder står rene og blanke, så i kan se godt ud… af jeres vinduer.

Miljøvenlig  rengøring til alle virksomheder

der ønsker et Svanemærket
 Rengøringsfirma

Vi har været med på hele miljørejsen!

Green Key

Et turismens internationale miljømærke der især retter sig til dem som gør noget ekstra for at beskytte miljøet.

De af vores kunder der har taget rejsen til certificeringer har vi haft den fornøjelse at være med på rejsen.

ISO 14001

Er den internationale standard for miljøledelse og er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Vi har været med på rejsen, f.eks. på IDA's 5-stjernet mødecenter. Vi er med til at skabe et Rent Grønt miljø ved at minimere ressourceanvendelser og onkostninger.

Svanemærkningen

Svanemærket er det officielle miljømærke i hele Norden. Det betyder når i vælger Rent grønt miljø til jeres rengøringsfirma så har vi myndighedernes opbakning i blandt andet.

Se certificat

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Kontorrengøring

Trappevask

Vinduespudsning

Svanemærket rengøring

       Butiksrengøring     

       Gulvbehandling      

Angående tilbud

7

Et virksomheds valg med ordnede forhold!

6