2

Vores Miljøpolitik

Miljøpolitik for Rent Grønt Miljø ApS

LBrent blev startet i 1978 af Lennart Bierregaard og udfører på professionel vis daglig en lang række rengørings- og serviceopgaver. I 2020 valgte vi at tage et nyt stort skridt for miljøet idet vi åbnede en ny afdeling, Rent Grønt Miljø ApS med ekstra fokus  på miljøet. Kort efter blev Rent Grønt Miljø ApS Svanemærket.

Et friskt og Rent Grønt Miljø er noget vi alle ønsker at nyde sammen med jer. Vi sikrer at vores medarbejdere er klædt på til brugervenlige rengøringssystemer der tager udgangspunkt i et godt og sundt helbred der samtidig kan effektivisere vores medarbejderes arbejdsgang til gavn for vores kunder. Et af vores grundlæggende systemer, udover Svanemærket, er LSCM system, som i sin enkelthed går ud på at vi fokuserer på Rent Grønt Miljø via renere teknologi.

Hvad er LSCM tænker du måske… Her har du forklaringen: Vi er klar over at tiderne hele tiden ændrer sig, og udviklingen af microfiber forbedres løbende. Derfor bruger vi “Less Soap Clean More” som er et microfiber system, der tilstræber at reducere ressourceforbrug og samtidig højne kvaliteten. Vi anvender microfiber i fugtig tilstand, direkte fra vaskemaskinen så det skåner miljøet. Vi bestræber os for at tage det størst mulige hensyn til arbejdsmiljøet og naturen.

 

Initiativer og mærkninger vi støtter:

SparPåVandet badge

Vores miljøpolitik er omfattende og rummer mange forskellige aspekter, herunder er jeres behov som kunde en væsentlig del. Vi er i tæt dialog om et Rent Grønt Miljø, med de kunder der ønsker det. Vi samler på tilfredse kunder. Hvis I sætter lidt tid af til en snak med os, så garanterer vi at det giver mere tid til jer.

Opsummering af miljøpolitik:

  • Rent Grønt Miljø bliver Svanemærket
  • Tager udgangspunkt i rengøringsmetoder med størst muligt hensyn til miljøet.
  • Optimering af vores arbejdsgang og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og teknikker i samarbejde med den udvikling branchen byder på.
  • Være i tæt dialog med både ansatte og kunder om miljøspørgsmål.