2

Vores Miljøpolitik

Miljøpolitik for RGM Clean

 

LBrent blev startet i 1978 af Lennart Bierregaard og udfører på professionel vis daglig en lang række rengørings- og serviceopgaver.

Et friskt og Rent Grønt Miljø er noget vi alle i LBrent ønsker at nyde sammen med jer. Vi sikrer os at vores medarbejdere er klædt på til brugervenlige rengøringssystemer der sikre et godt og sundt helbred der samtidig kan effektivisere deres arbejdsgang til gavn for vores kunder så de føler ejerskab for opgaven. Et af vores grundlæggende systemer er LSCM system, som i sin enkelthed går ud på at vi fokuserer på Rent Grønt Miljø via renere teknologi.

Hvad er LSCM tænker du måske… Her har du forklaringen: LBrent er klar over at tiderne hele tiden ændre sig, og udviklingen af microfiber forbedres løbende. Derfor bruger vi “Less Soap Clean More” som er et microfiber system, der tilstræber at reducere ressourceforbrug og samtidig højne kvaliteten. Vi anvender microfiber i fugtig tilstand, direkte fra vaskemaskinen så det skåner miljøet. Vi bestræber os for at tage det størst mulige hensyn til arbejdsmiljøet og naturen.

 

 

 

Miljøpolitik er omfattende og rummer mange forskellige aspekter, herunder er jeres behov også en væsentlig del. Vi er i tæt dialog om et Rent Grønt Miljø, med de kunder der ønsker det. Vi samler på tilfredse kunder. Hvis i sætter lidt tid af til en snak med os. Så garantere vi at det giver mere tid til jer.

Opsummering af miljøpolitik:

  • LBrent udvikler et Rent Grønt Miljø
  • Udføre miljøbevist rengøring med størst muligt hensyn til miljøet.
  • Optimering af vores arbejdsgang og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og teknikker i sammenarbejde med den udviklingen branchen byder på.
  • Være i tæt dialog med både ansatte og kunder om miljøspørgsmål.