2

Rengøringsfirma

Et Rengøringsfirma med fokus på miljø

Rent Grønt Miljø er et rengøringsfirma med fokus på miljø. Som certificeret svanemærket rengøringsfirma har vi et tæt sammen arbejde med Miljømærkning Danmark, der løbende følger op på om vi lever op til de skrappe krav som der kræves for at være et certificeret rengøringsfirma. Vi er altså hele tiden ajour med hvordan vi kan give dig den bedste og mest effektive rengøring som virksomhed.

Læs mere...

Vores mange års erfaring som rengøringsfirma gør os i stand til at klare enhver opgave med firmarengøring, og vi ved hvad der skal til for at levere den kvalitet man forventer af et professionelt rengøringsfirma.

 

Hvad betyder det for dig som kunde med et certificeret rengøringsfirma?

Mange siger at de er de lever op til grønt og bæredygtig service… men hvordan kan man være sikker på det?

Dit valg af rengøringsfirma har ikke kun betydning for hvor godt i får gjort rent i jeres virksomhed, I er også med til at give klimaet en håndrækning. 

Læs mere...

Der skal gøres ordentligt rent. Derfor har vi hos Rent Grønt Miljø udarbejdet et kvalitetssystem hvor vi skræddersyr rengøringsopgaven efter jeres behov. På den måde sikrer vi at kvaliteten af rengøringen er høj og tilfredsstilende for jer som kunde.

Som certificeret svanemærket rengøringsfirma har vi høje krav til at alle vaskeaktive stoffer i vores produkter bliver er lette at nedbryde og alle de produkter vi anvender i rengøringen skal godkendes af Miljømærkning Danmark for at sikre sig at de ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.

Det er Miljømærkning Danmark der fastsætter de miljøkrav vi som certificeret rengøringsfirma skal leve op til. Og de tjekker løbende op på at vi overholder standarderne.

Certificeret svanemærket rengøringsfirma eller almindeligt rengøringsfirma?

Det kan måske være lidt svært at vælge om man skal satse på et almindeligt rengøringsfirma eller på et certificeret svanemærket rengøringsfirma.

Vi kan godt forstå at det kan være en jungle at gennemskue. Men vi vil alligevel opfordre dig til at læse lidt mere om hvad det er vi kan tilbyde som certificeret rengøringsfirma. Og I er selvfølgelig mere end velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Miljøet er vigtigt, også ved valg af rengøringsfirma!

Læs mere...

Når vi ser på klimaet og miljøet så siger forskere at vi mennesker har ladet stå til alt for længe, og nu er det på tide at vi tager miljøet alvorligt. Hos Rent Grønt Miljø vil vi gerne gøre noget  for miljøet, men vi har brug for din hjælp. Vi bliver nødt til at løfter i flok så vi rent faktisk får udrettet noget.

Eftersom det ikke er dyrere for dig som kunde at vælge et miljøvenligt rengøringsfirma end et almindeligt ikke certificeret rengøringsfirma, så er det i hvert fald ikke en grund til ikke at være med på den grønne plan.

Miljøvenlig  rengøring til alle virksomheder

der ønsker et Svanemærket
 Rengøringsfirma

Vi har været med på hele miljørejsen!

Green Key

Et turismens internationale miljømærke der især retter sig til dem som gør noget ekstra for at beskytte miljøet.

De af vores kunder der har taget rejsen til certificeringer har vi haft den fornøjelse at være med på rejsen.

ISO 14001

Er den internationale standard for miljøledelse og er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Vi har været med på rejsen, f.eks. på IDA's 5-stjernet mødecenter. Vi er med til at skabe et Rent Grønt miljø ved at minimere ressourceanvendelser og onkostninger.

Svanemærkningen

Svanemærket er det officielle miljømærke i hele Norden. Det betyder når i vælger Rent grønt miljø til jeres rengøringsfirma så har vi myndighedernes opbakning i blandt andet.

Se certificat

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Kontorrengøring

Trappevask

Vinduespudsning

Svanemærket rengøring

       Butiksrengøring     

       Gulvbehandling      

Angående tilbud

7

Et virksomheds valg med ordnede forhold!

6