2

Kontorrengøring

Hvad er kontorrengøring med Rent Grønt Miljø?

Vi har både fokus på indeklima, og klimaet globalt set.

Når du vælger os til at gøre rent på jeres kontorer lægger vi meget vægt på at imødekomme virksomhedens behov finde frem til hvordan vi kan gøre det på den bedste, billigste og grundigste måde. Vi har miljø og klima i høj fokus og derfor nøjes vi ikke bare med at bruge miljøvenlige rengøringsmidler, vi er et certificeret svanemærket rengøringsfirma.

Læs mere

Og nu tænker du måske: “Er svanemærket rengøring lige så effektivt som almindeligt rengøring?.” Kort sagt JA, det er det… mange tror at der skal kraftige kemikalier i brug for at gøre ordentligt rent, men faktisk så bliver rengøringsprodukter udviklet først til at virke effektivt og optimalt og derefter bliver der tilsat duft for at have fornemmelsen af at det dufter rent. Vi går ikke på kompromis med grundighed, vores produkter virker lige så godt som alle de andre.

Forskellen er bare at vores produkter er lettere for naturen at nedbryde. Samtidig passer vi på vores og jeres medarbejdere ved at vi heller ikke har skadelige stoffer som giver duft til rengøringsmidler i vores produkter, da de ofte er allergifremkaldende eller er med til at udvikle allergiske reaktioner. Det er derfor at alle vores kemikalier skal godkendes at Miljømærkning Danmark før vi kan tage det i brug, for at sikre at de er bæredygtige og miljøvenlige.

Hvad har det af betydning for dig som kunde?

Rent Grønt Miljø er en del af Dansk Erhverv og Danske Service som er en garanti for jer ordentlige arbejdsforhold og gode resultater med kontorrengøring.

Når du vælger os til gøre rent på jeres kontorer har ikke kun betydning for hvor godt i får gjort rent i jeres virksomhed. Men hvis i ønsker at give klimaet et nyt håb, så er et certificeret svanemærket rengøringsfirma et godt skridt af den grønne vej til et godt miljø.

Læs mere

Kontorengøring skal selvfølgelig være effektiv og grundig. Det er en kendsgerning at arbejdsmotivationen øges i et rent kontormiljø og derfor har vi i Rent Grønt Miljø et kvalitetssystem som vi skræddersyr til jeres behov, for netop at sikre at rengøringskvaliteten er høj og tilfredsstilende.

I disse tider hvor der er mange har eller får allergier er svanemærket rengøring jo også en hjælp. Vi kar krav til alle vaskeaktive stoffer i vores produkter er ledt at nedbryde og alle vores produkter skal godkendes af Miljømærkning Danmark for at sikre sig at de ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.

Til forskel for mange andre certificeringer så er det Miljømærkning Danmark der fastsætter hvilke miljøkrav vi skal leve op til som de tjekker op på løbende, så det er ikke op til os alene i Rent Grønt Miljø at sætte standarden. Det er endnu en garanti for dig som kunde at vi har dette gensidige sammenarbejde. Så har du lyst til at være med?

Så lad os sammen arbejde på at beskytte vores og jeres medarbejdere og samtidig give klimaet et nyt håb om en bedre fremtid.

Valg af Svanemærket rengøringsservice …

… minimerer forbruget af rengøringsmidler og bruger en høj andel af miljømærkede
rengøringsmidler

… har et kvalitetssystem, der sikrer høj rengøringskvalitet

… oplærer sine medarbejdere i miljørigtige rengøringsrutiner

… begrænser miljøpåvirkningen fra transport

… er bedre for miljøet.

… er bedre for alle medarbejderne.

Hvor ofte skal der gøres rent på et kontor?

Jo oftere, jo renere…. men hvor er balancen imellem kvalitetsrengøring og rengøringsvanvid. Nogle kontorer, opholdsrum, toiletter eller mødelokaler er måske dagligt besøgt, selv den samme kontorplads kan være brugt af flere personer, imens andre rum kan det være at det ikke så tit der opholder mennesker. I nogle perioder kan behovet forandre sig alt efter hvordan situationen i jeres virksomheds ser ud.

Læs mere

Derfor skræddersyr vi altid en løsning til jeres behov, for at finde den bedste måde at få dækket jeres behov. Løbende tjekker vi op på om der skal laves ændringer for at sikre jer den bedste tilfredshed og at i får mest ud af de kræfter der bliver lagt i kontorrengøringen.

Så længe der er rent, har det ingen forskel for os hvor ofte i vælger at få gjort rent. Vi vil hellere samle på tilfredse kunder. Så hvis du har lyst så lad os finde afbalanceret rengøringsløsning imellem pris og jeres behov.

Pris på kontorrengøring!

Der er ingen virksomheder der er ens og alle har forskelligt behov. Så lige som så meget andet her i verden, så svinger prisen på kontorrengøring alt efter hvor meget du vælger til eller fra. Vi er altid fleksible og tilpasser pris efter jeres ønsker og behov. Uanset om i er et stort eller mindre firma der ønsker svanemærket kontorrengøring, så er vores ønske om at sammensætte en rengøringsplan for jer lige stort.

Læs mere

Vi kommer som regel altid ud og ser på jeres lokaler og tager en personlig snak med dig, så i er helt sikker på at vi sammen finder rette løsning og pris.

Vores erfaring er at når vi fra start er gået seriøst ind i hvad opgaven indbefatter, så er der altid større tilfredshed og bedre forståelse for sammenarbejde mellem vores og jeres forventninger.

Vi er går op i seriøse og gennemtænkte løsninger i stedet for hurtige hovsa løsninger.

Skræddersyet kontorrengøring til virksomheder!

Vi har ingen “standard-pakker…”

Der er selvfølgelig visse ting som man ikke kan komme uden om med rengøring, støvsugeren skal jo svinges, men hos os i Rent Grønt Miljø er kontorrengøring så meget mere en bare at støvsuge og tørre støv af.

Læs mere

Vi ønsker at lette hverdagen hos virksomheder, også hos jer. Derfor er der også bedst at vi får en specifik snak om jeres behov, så vi kan komme med konstruktive råd til hvordan vi løser udfordringer med for eksempel affaldsortering, papirsbunker på kontorbordet i travle perioder, få styr på alle ledningerne under bordet så støv ikke samler sig rundt om dem… o.s.v.

Mange bække små, giver en hel å. Der er noget vi kan gøre og der er noget i kan gøre og når vi så sat det i system så er det som regel den bedste vej til et langt og tilfredsstillende sammenarbejde. Vi lære noget nyt ved alle vores kunder som vi tager så bruger til at forbedre.

Det er de små ting der gør en stor forskel. Det ligger lidt i ordet “skræddersyet” selve de små sømme og de små sting den tynde tråd ser man som regel ikke… men hvis de ikke er der falder det hele fra hinanden.

Som vi siger… “der er ingen problemer… bare udfordringer der kan findes en løsning på.”

I får de samme faste rengøringsfolk.

Stabile medarbejdere er noget vi lægger stor vægt på. Vi ønsker det bedst mulige kommunikation med jer som kunde. Derfor får i også de samme faste medarbejder til at gøre rent hos jer. De bliver oplært så de kender arbejdspladsen og dermed har overblik og er bedre klar til at løse de udfordringer der måtte komme. I tilfælde af sygdom- eller ferie er afløserene altid velinformeret og sat godt ind i arbejdet. Vi oplærer til at tage ansvar for sit arbejde og tænke selvstændigt, det gør at vi nu har samlet os mange gode stabile profesionelle medarbejdere.

Fordele ved at få de samme faste erfarne rengøringsfolk:

– klar kommunikation
– større tryghed
– stabil rengøring
– fast kontaktperson

Miljøvenlig  rengøring til alle virksomheder

der ønsker et Svanemærket
 Rengøringsfirma

Vi har været med på hele miljørejsen!

Green Key

Et turismens internationale miljømærke der især retter sig til dem som gør noget ekstra for at beskytte miljøet.

De af vores kunder der har taget rejsen til certificeringer har vi haft den fornøjelse at være med på rejsen.

ISO 14001

Er den internationale standard for miljøledelse og er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Vi har været med på rejsen, f.eks. på IDA's 5-stjernet mødecenter. Vi er med til at skabe et Rent Grønt miljø ved at minimere ressourceanvendelser og onkostninger.

Svanemærkningen

Svanemærket er det officielle miljømærke i hele Norden. Det betyder når i vælger Rent grønt miljø til jeres rengøringsfirma så har vi myndighedernes opbakning i blandt andet.

Se certificat

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Kontorrengøring

Trappevask

Vinduespudsning

Svanemærket rengøring

       Butiksrengøring     

       Gulvbehandling      

Angående tilbud

7

Et virksomheds valg med ordnede forhold!

6