2

Hvilken stol vælger du?

 Svanemærket Rengøring 

Hvad er et svanemærket rengøringsfirma?

Mange siger at de er de lever op til grønt og bæredygtig service… men hvordan kan man være sikker på det?

Læs mere...

Når vi i Rent Grønt Miljø er certificeret som et svanemærke rengøringsfirma, så har vi et tæt sammen arbejde med Miljømærkning Danmark, som jævnligt tjekker op på om vi lever op til de skrappe krav som der kræves for at fortsætte med at vores certificeret rengøring. Så vi er hele tiden ajour med hvordan vi kan give dig den bedste og mest effektive rengøring, som samtidig giver vores klima et nyt håb.

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke. Det er din garanti for at vælge et produkt eller et rengørengsselskab som har det fælles mål at holde den samlede miljøbelastning nede. Så hvis jeres virksomhed vælger rengøring hos Rent Grønt Miljø, kan vi være fælles om at skåne miljøet ved at begrænse forbruget af kemikalier til gavn for både vores og jeres medarbejders sundhed.

Her i korte træk hvilke krav der stilles til at blive certificeret med Svanemærket:

Rengørings- og vaskemidler
Selve forbruget af rengøringsmidler og vaskemidler er minimeret for at undgå overforbrug.
Samtidig skal en stor andel af rengøringsmidlerne og vaskemidlerne være miljømærkede
for at minimere forbruget af unødvendige kemikalier.

Kvalitet
Svanemærket sikrer høj kvalitet ved at stille krav til, at rengørings- selskabet har et
kvalitetssystem, hvor skriftlige arbejdsinstruktioner hjælper rengøringspersonalet med
at overholde jeres aftaler og er med til at sikre, at Svanemærkets krav bliver opfyldt.

Personale
Rengøringsselskabets personale er bl.a. oplært i at håndtere rengøringsmidler og affald
korrekt og i miljøvenlig kørsel. Derudover skal rengøringsselskabet arbejde efter
overenskomst og/eller have tegnet en kollektivaftale med et fagforbund for sine
medarbejdere.

Transport
Biler og varevogne skal på forskellig vis leve op til krav, der begrænser CO2-udledningen.
Bl.a. er der grænser for, hvor meget nyindkøbte og ny-leasede biler må forurene, og
brændstofforbruget skal være lavt.

Hvad betyder det for dig som kunde?

Dit valg af rengøringsservice har ikke kun betydning for hvor godt i får gjort rent i jeres virksomhed. Men hvis i ønsker at give klimaet et nyt håb, så er et certificeret svanemærket rengøringsfirma et godt skridt af den grønne vej til et godt miljø.

Læs mere...

Rengøring skal selvfølgelig være effektiv og grundig og derfor har vi i Rent Grønt Miljø et kvalitetssystem som vi skræddersyr til jeres behov, for netop at sikre at rengøringskvaliteten er høj og tilfredsstilende.

I disse tider hvor der er mange har eller får allergier er svanemærket rengøring jo også en hjælp. Vi kar krav til alle vaskeaktive stoffer i vores produkter er ledt at nedbryde og alle vores produkter skal godkendes af Miljømærkning Danmark for at sikre sig at de ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.

Til forskel for mange andre certificeringer så er det Miljømærkning Danmark der fastsætter hvilke miljøkrav vi skal leve op til som de tjekker op på løbende, så det er ikke op til os alene i Rent Grønt Miljø at sætte standarden. Det er endnu en garanti for dig som kunde at vi har dette gensidige sammenarbejde. Vil du være med?

Så lad os sammen arbejde på at beskytte vores og jeres medarbejdere og samtidig give klimaet et nyt håb om en bedre fremtid.

Valg af Svanemærket rengøringsservice …

… minimerer forbruget af rengøringsmidler og bruger en høj andel af miljømærkede
rengøringsmidler

… har et kvalitetssystem, der sikrer høj rengøringskvalitet

… oplærer sine medarbejdere i miljørigtige rengøringsrutiner

… begrænser miljøpåvirkningen fra transport

…er bedre for miljøet.

… er bedre for alle medarbejderne.

Koster det dig mere at få Svanemærket rengøring?

Det er et godt spørgsmål som heldig vis er let at svare på….

Læs mere...

Nej det koster dig ikke mere en den traditionelle rengøring. Tværtimod så stiller Svanemærket både krav til firmastruktur, oplæring af medarbejdere til at effektivisere arbejdsgange og besparelse af brændstof og Co2-udledning, formindsket kemikalieforbrug hvor vi skal holde os imellem 0,3 – 0,6 ml./m2. og disse besparelser kommer selvfølgelig vores kunder i Rent Grønt Miljø til gode.

Så kort sagt så får du bare mere ud af det du allerede giver! Svanemærket er til gavn for både klimaet og medarbejderene.

Certificeret svanemærket rengøringsservice eller almindelig firmarengøring?

Er du stadig tvivl om hvad du skal vælge? Så lad os hjælpe dig lidt…

Vi kender det i trafikken… Er du i tvivl om du skal køre på grøn lys eller rødt lys? Nej, vi har alle lært det fra da vi var små… rød mand stå og grøn mand gå. Hvis man køre over for rødt så går det galt. Selvfølgelig kan man være heldig et par gange men til slut slipper hældet op.

Når vi ser på klimaet og miljøet så siger forskere at vi mennesker, så at sige har kørt over for rødt alt for mange gange og nu er hældet ved at slippe op. Det vil vi gerne i Rent Grønt Miljø gøre noget ved, men vi har brug for hjælp. Vi har brug for din hjælp. Hvis vi ikke løfter i flok bliver det en svær kamp. Mange siger at de gerne vil være med på den grønne vej. Men hvor mange tager i sidste ende og gør noget ved det.

Læs mere...

Efter som miljøvenlig rengøring ikke er dyrere for dig som kunde end almindelig rengøring, så kan man sige at du for samme indsats som du giver nu, kan begynde på at være med på den grønne vej.

Greenwashing er er forholdsvis nyt ord som er opstået fordi mange giver udtryk for at de gør mere for klimaet end de egentlig gør. Der er mange som siger de er med på den grønne vej, at de er miljøvenlige eller de bruger så og så mange % svanemærkede produkter… men er de nu også certificerede til at være miljøvenlige? Hvordan kan man være sikker på at en virksomhed ikke bare siger de er miljøvenlige, men rent faktisk er det og lever op til de krav der giver klimaet et nyt håb.

Det er derfor vi i Rent Grønt Miljø har valgt at certificere os med svanemærket, som er det officielle miljømærke i hele norden. Der er din sikkerhed og garanti for at vi lever op til det vi siger. At det er et officielt mærke betyder det at vi har myndighedernes opbakning.Så hvis du vil være med til at gøre en forskel sammen med os, så vælg et svanemærket rengøringsfirma.

Du tænker måske at det ikke rykker ved det helt store hvis du vælger den grønne vej, men vi i Rent Grønt Miljø tænker at “mange bække små giver en hel å.”

Bæredygtig rengøring for klima & miljø og medarbejdere?

Der er forskel på om der bare dufter rent og om der rent faktisk er rent.

Læs mere...

Der er mange der stadig tror at der skal kraftige kemikalier til for at få noget rent. Men sandheden er at mange produkter, efter det er blevet udviklet til at virke optimalt, bare får tilført lidt duft for at det skal virke som om det er bedre, fordi vi er vandt til at når det dufter på en bestemt måde som vi kender så tror vi der er rent, uden at tænke på at det er ofte er det der kan fremkalde allergier eller allergiske reaktioner. Det er derfor at alle vores kemikalier skal godkendes at Miljømærkning Danmark før vi kan tage det i brug, for at sikre at de er bæredygtige og miljøvenlige.

Vi ønsker at passe på både vores og jeres medarbejdere, samtidig med at vi har omsorg for klima og miljø. Derfor tænker vi på heleforløbet fra start til slut. Hvordan man på den mest skånsomme måde kan udføre arbejdet, hvordan får vi den bedste kommunikation men medarbejdere og kunder så alle behov bliver dækket og alle er tilfredse. Oplæring og forståelse af produkter og hvordan dosseringen bliver korrekt, hvordan vi daglig kan have fokus på besparelse af vand, plast, kemikalier, sortering, brændstof og Co2-udslip.

Så når Rent Grønt Miljø tænker bæredygtighed, så ved vi det dækker over mange ting. Man stopper aldrig med at lære og vi ønsker at gå hele vejen med dig så vi kan blive ved med at lære en masse af hinanden.

Licensen skal fornyes!

Det hedder ikke bare én gang svanemærket altid svanemærket… det kræver mere en bare at gøre sig fortjent til det én gang. Licensen skal fornyes hvert 3.år og imellemtiden bliver der løbende tjekket op på at kravene bliver overholdt.

Det er en garanti over for vores kunder at Rent Grønt Miljø altid er ajour med at levere den bedste rengøringsservice på den bedste miljøvenlige måde.

Miljøvenlig  rengøring til alle virksomheder

der ønsker et Svanemærket
 Rengøringsfirma

Vi har været med på hele miljørejsen!

Green Key

Et turismens internationale miljømærke der især retter sig til dem som gør noget ekstra for at beskytte miljøet.

De af vores kunder der har taget rejsen til certificeringer har vi haft den fornøjelse at være med på rejsen.

ISO 14001

Er den internationale standard for miljøledelse og er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Vi har været med på rejsen, f.eks. på IDA's 5-stjernet mødecenter. Vi er med til at skabe et Rent Grønt miljø ved at minimere ressourceanvendelser og onkostninger.

Svanemærkningen

Svanemærket er det officielle miljømærke i hele Norden. Det betyder når i vælger Rent grønt miljø til jeres rengøringsfirma så har vi myndighedernes opbakning i blandt andet.

Se certificat

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Kontorrengøring

Trappevask

Vinduespudsning

Svanemærket rengøring

       Butiksrengøring     

       Gulvbehandling      

Angående tilbud

7

Et virksomheds valg med ordnede forhold!

6