2

Gulvbehandling

Vælg den rigtige behandling af gulvet

Der så mange forskellige typer gulve og alle kræver forskellige behandlinger. Alt efter om det er trægulve, venylgulve, linoliumsgulve, laminatgulve, stengulve, epoxygulve eller om det er paketgulv, lamelgulv eller masive gulve, skal de jo behandles forskelligt. Alt efter hvilket slags gulv i har så er der flere forskellige muligheder for gulvbehandlinger.

Læs mere...

Trægulve kan man både lakere, oliere, sæbebehandle, ludbehandle. Nogle behandlinger kræver at man enten afrenser, afsliber eller afhøvler gulvet.

Venylgulve, som ikke r et naturprodukt, kan man også behandle på mange måder. De fleste gange kan det klares med en grundig afrensning og en gulvvask.

Så er der linoliumsgulve som et naturgulv. Det skal man passe på da det er et naturprodukt og kan blive misfarvet ved fejlbehandling. Men er samtidig et stærkt gulv og forholdsvis let og reparere i tilfælde af skader.

Laminatgulve vinder mere og mere frem. Selv om de er forholdsvis enkelte at rengøre og mange siger de er vedligeholdelses frie… så er de jo desværre ikke ridsefrie.

Stengulve, det kunne være terrazzogulve eller betongulve eller flisegulve, er enkle at rengøre hvis der er blevet forbehandlet. Man kan som regel gå lidt mere grundig til værks og lægge lidt mere i blød for lettere at få pletterne væk. Men hvis man også her kan man få misfarvninger hvis man ikke gør det rigtig.

Epoxygulve bruger man som regn i industrikøkkener eller i store haller eller parkeringskældre. Her er det lettere at bruge maskiner og de er lidt mere modstandsdygtige når man skurre gulvet op.

Som i kan se har det meget at sige hvilket gulv i har og gulvets historik. Vi både rengøre, reparere og vedligeholder, imprægnerer og lægger nye gulve hvis i vælger at udskifte jeres gamle gulv.

Men lad os se på jeres gulv sammen og finde den bedste løsning til jeres behov.

Fordele og ulemper ved et nyt gulv

Som med alt andet her i livet så er der fordele og ulemper. Og der er gulvbehandling eller gulvudskiftning ikke nogen undtagelse.

Læs mere...
Ulemperne ved at vælge et nyt gulv kan jo være at man skal til at rydde en masse rum for at få gulvet frit tilgængeligt så det enten kan udskiftes eller behandles. Og hvor skal man gøre af alle tingene og møblerne imellemtiden. Og man kan jo heller ikke bruge de lokaler der bliver ordnet gulve i før de er helt færdigbehandlede. Det kan larme noget i selve arbejdsprocessen. Så der er meget der skal koordineres og planlægges.

Fordelene er der heldig vil flere af. Man får et dejlig nyt look, det bliver et mere slidstærkt gulv. Og hvis man har udskiftet et gammelt gulv og vagt det rigtige gulv fra start, så bliver der lettere at reparere og vedligeholde i fremtiden. Rengøringen af gulvene bliver også meget lettere. Hvis man har valgt det rigtigt gulv, så er der overaskende meget at spare på den økonomiske del når man tænker fremad. Hvis der er et lagergulv hvor der køre mange maskiner, er man ikke længer
generet at huller i gulvet som man skal køre uden om for at de ikke bliver større. Hvis det er gulve i kontorlokaler så han man få et meget bedre indeklima ved at vælge nogle lyddæmpende gulve for at minimere lyden kontorstole der køre frem og tilbage eller bare almindelig gang og snak af mange mennesker hvad enten det er i kantinen eller telefonsamtaler ved skrivebordet.

Så alt har sine fordele og ulemper. Derfor ønsker vi at snakke med jer personligt og se hvilke muligheder der kan dække jeres behov.

Fordele ved et gulv der er nemt at reparere og vedligeholde

Fordelen er at i gør det nemmere for jer selv. Som vi var inde på tidligere så kan der være meget der skal flyttes rundt på af møbler eller andre ting som man har stående på gulvet. Men det er jo oftes bare der hvor der er meget trafik på gulvet at gulvet bliver slidt. Så der kommer helt naturligt det man kalder gangbaner på et gulv. Og hvis man så har valgt et gulv der er let at reparere, så kan man faktisk undgå at skulle flytter rundt på alle jeres ting. Hvis i nu har et neutral olieret trægulv så kan man nøjes med at reparere der hvor det er slidt. Og hvis man har været god til at vedligeholde så er vores erfaring at i langt de fleste tilfælde kan man enda nøjes med en grundrensning og ny olie på det område hvor der er kommet gangbaner.

Læs mere...
Hvis vi snakker industrikøkkener eller andre steder hvor epoxygulve måske er den bedste løsning, fordi der et er gulv hvor der ikke er nogen fuger som snavs eller skidt kan sætte sig i. Og når det kræver en grundig rengøring så er det mere modstandsdygtigt overfor at man lægger gulvet i blød for at løsne de beskidte pletter. Og så er det jo også en fordel at der ikke er nogen fuger som er utætte. Så det er lettere at skure sådanne gulve på med maskine og derfor også bruger mindre kemi så vi han skåne miljøet ved for eksempel at bruge det man kalder “ultra rent vand” i stedet for kun at bruge kemiske sæber.

Der kommer hele tiden ny gulvtyper og ny teknologi som gør det lettere og mere miljøvenligt at vedligeholde og reparere. Så hvis du har lyst kommer vi gerne ud og får en snak om hvordan jeres gulve får den mest rigtige behandling.

Hvordan man vedligeholder gulve?

Alt efter hvilken branche du er i så har også forskellige gulve i jeres virksomhed. Derfor så er det også meget forskelligt hvordan netop jeres gulve skal vedligeholdes. I nogle brancher er der mange krav der skal leves op til, og i andre brancher der der måske mere frit valg på hylderne.

Læs mere...

Men hvis du for eksempel er i køkkenindustrien så er der jo meget høje krav der skal leves op til. I har måske valgt et epoxygulv eller måske et polyurethangulv. Nogen af de mest gængse krav til sådanne gulve er at de skal være:

  • rengøringsvenlige
  • resistente over for termisk chok
  • stor slidstyrke overfor mekanisk og kemisk slitage
  • faldsikret og arbejdssikret

Generelt for vedligeholdelse alle gulvtyper så er der nogle til du kan være opmærksom på for at passe på jeres gulve. Det kan være korrekt brug af måtter, at de ligger de rigtige steder og korrekt antal måtter. Hvis man har måtter ved alle døre som går ud til det fri så minimere man også det snavs der bliver trådt ind og så får man heller ikke så mange ridser fra småsten der slæbes med ind, og samtidig beskytter det også imod våde sko. En anden tinge som også hjælper er at man
regelmæssigt får rengjort og støvsuget.

Men hvis i er i tvivl om hvordan i kan vedligeholde jeres gulve så kan vi se på det sammen og finde ud af hvad der er behov for hos jer.

Miljøvenlig  rengøring til alle virksomheder

der ønsker et Svanemærket
 Rengøringsfirma

Vi har været med på hele miljørejsen!

Green Key

Et turismens internationale miljømærke der især retter sig til dem som gør noget ekstra for at beskytte miljøet.

De af vores kunder der har taget rejsen til certificeringer har vi haft den fornøjelse at være med på rejsen.

ISO 14001

Er den internationale standard for miljøledelse og er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Vi har været med på rejsen, f.eks. på IDA's 5-stjernet mødecenter. Vi er med til at skabe et Rent Grønt miljø ved at minimere ressourceanvendelser og onkostninger.

Svanemærkningen

Svanemærket er det officielle miljømærke i hele Norden. Det betyder når i vælger Rent grønt miljø til jeres rengøringsfirma så har vi myndighedernes opbakning i blandt andet.

Se certificat

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Kontorrengøring

Trappevask

Vinduespudsning

Svanemærket rengøring

       Butiksrengøring     

       Gulvbehandling      

Angående tilbud

7

Et virksomheds valg med ordnede forhold!

6