2

Solcellevask

Få mere ud af dine solceller?

Er du i tvivl om at dine briller er fedtet? Selvfølgelig ikke, det ser du med det samme for det er generende hvis synet er sløret eller plettet. Sådan har en solcelle det også. Hvis der er snavs eller pletter der hindre dit solcelleanlæg i at optage sollys, vil det selvsagt også gå ud over hvor meget energi de kan producere.

Læs mere...
For at få det optimale energi ud af dine solceller er vores erfaring at hvis man løbende vedligeholder og vasker solcellepanelernes overflader så vil det kunne mærkes på hvor meget solcellerne yder og producere.

Rengøring af solceller vil øge effekten af hvor meget energi du kan få ud af dit solcelleanlæg, akkurat som man ser bedre ud af sine nypudset briller. Samtidig forbygger man også imod alger, mos, fugleklatter og edderkopper, pollen, støv, sod, eller andet som kan forhindre solenergi trænge igennem, så undgå energitab ved at holde solcellerne rene.

Skånsomt og miljøvenlig solcellerens?

Vi bruger rentvandsanlæg på alle vores opgaver med rens af solcelleanlæg, og så køre vi med ultra rent vand i anlægget fordi det er mere skånsomt for miljøet da der ikke bruges kemikalier til solcellevasken.

Læs mere...
Vi kan nå op til 24m i højden uden brug af stige eller lift. Og selvfølgelig endnu højre hvis vi vælger en løsning hvor vi renser solcellerne fra en lift. Hvis vi kommer over 4.sals højde så anbefaler vi dog at solcellesvask fra en lift, for at få en bedre føling med at rengøre solcellepanelerne.

Hvor der normalt før i tiden var en høj risiko for en medarbejder at arbejde i højden på stige, kan vi nu vaske solceller i højden, uden problemer, hvor det stort set var umuligt før at komme til med en stige. Takket være vandførende teleskopstænger og vores mobile rentvandsanlæg er solcellerens blevet meget mere ergonomisk, sikkert og miljøvenligt.

Undgå skader på solcellerne?

Selv om solcelleanlæg er lavet til at være modstandsdygtige over for vind og vejr, så kan de stadig få skader. Mange har fået ødelagt deres anlæg på grund af forkert brug af algerens, eller insektbekæmpelse. Eller måske fået ridset solcellerne fordi de har prøvet at skrabe en fugleklat af, eller på anden måde har håndteret rengøringen af sine solceller forkert. Nogen har også prøvet at efterbehandle overfladen på deres solcellepaneler, men de fleste solcelleproducenter fraskriver sig deres garanti fordi det mange gange har ødelagt deres solceller eller desværre har resulteret i et energitab. Derfor bruger vi kun ultra rent vand når vi rengøre solceller.

Læs mere...
Hvad er det så? Ultra rent vand er egentlig almindelig postevand der har været igennem en 4-trins forfiltrering som renser vandet for blandt andet kalk, salte, og andre naturlige stoffer og mineraler.

Normalt efterlader vand jo kalkaflejringer når det tørre op, det kender vi jo til hjemme fra på fliser, spejle, armaturer og andet, men det gør det ikke efter en 4-trins forfiltrering som består af:
Afsletning, Blegning, Neutralisering af pH og Neutralisering af brintperoxid. Så står man nemlig tilbage med et ultra rent vand (0 PPM) som er klar til at vaske solceller.

Nu har vandet så den fordel at det er negativt ladet og på den måde suger snavs og gamle sæbe rester til sig på sin vej ned, når man rengøre solcellepaneler. Så man er helt fri for at bruge sæbe eller kemikalier og dermed skåner vi også miliøet mere.

Når man er færdig med at rense solcellerne, så behøver man heller ikke at tørrer af. For når vi bruger ultra rent vand så kommer der ingen striber eller aflejringer. Når vandet er blevet renset på den måde så tørre overfladerne på solcellen helt rene og blanke op.

Så vi bruger ultra rent vand fordi det giver jer et bedre resultat og det skåner miljøet samtidig med at vores medarbejdere får en bedre ergonomi.

Kan solceller være selvrensende?

Nogle producenter siger måske at deres solceller er selvrensende, men de bliver jo aldrig fri for alger, fugleklatter eller edderkoppespind. Nogen har desværre fået ødelagt deres solcelleanlæg i et forsøg på at nanobehandle deres solceller. Vi følger altid anvisningerne fra selve producenterne og med vores systemer behøver vi aldrig kemikalier for at rengøre solceller vi bruger ultra rent vand som du kan læse mere om under afsnittet: “Undgå skader på solcellerne.”

Læs mere...
Der kommer hele tiden nye teknikker der hjælper regnen med at tage det meste. Men solceller bliver aldrig 100% selvrensende. Der vil altid være behov for at vedligeholde solceller for at få det optimale ud af solcellepanelerne.

Det eneste der er selvrensende er naturen selv, og som et svanemærket rengøringsfirma prøver vi at hjælpe naturen godt på vej ved at vælge de effektive, innovative og miljøvenlige løsninger.

Miljøvenlig  rengøring til alle virksomheder

der ønsker et Svanemærket
 Rengøringsfirma

Vi har været med på hele miljørejsen!

Green Key

Et turismens internationale miljømærke der især retter sig til dem som gør noget ekstra for at beskytte miljøet.

De af vores kunder der har taget rejsen til certificeringer har vi haft den fornøjelse at være med på rejsen.

ISO 14001

Er den internationale standard for miljøledelse og er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Vi har været med på rejsen, f.eks. på IDA's 5-stjernet mødecenter. Vi er med til at skabe et Rent Grønt miljø ved at minimere ressourceanvendelser og onkostninger.

Svanemærkningen

Svanemærket er det officielle miljømærke i hele Norden. Det betyder når i vælger Rent grønt miljø til jeres rengøringsfirma så har vi myndighedernes opbakning i blandt andet.

Se certificat

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Certificeret rengøring der giver vores klima et nyt håb!

Kontorrengøring

Trappevask

Vinduespudsning

Svanemærket rengøring

       Butiksrengøring     

       Gulvbehandling      

Angående tilbud

7

Et virksomheds valg med ordnede forhold!

6