2

IDA-logo

“Dem vil jeg gerne stå inde for”

”IDAs medlemmer arbejder med teknologi, naturvidenskab og IT på højt niveau, og mange af dem bidrager i høj grad til udvikling af fremtidens løsninger på verdens udfordringer, som fx klimaforandringerne. Derfor stiller de også store krav til os som medlemsorganisation om at gå forrest, og vise, at den grønne omstilling er mulig, og at der allerede findes konkrete og mere grønne løsninger.

Vi arbejder hele tiden aktivt på at øge vores miljømærkede indkøb, både produkter og serviceydelser. Som kunde er miljømærker gode pejlemærker for mere miljøvenlige valg i markeder med et væld af bæredygtighedspåstande, som kan være svære at gennemskue. Vi har valgt Rent Grønt Miljø, fordi de er et svanemærket rengøringsfirma, hvilket er en garanti for, at de opfylder skrappe miljøkrav, tager hensyn til den menneskelige sundhed og leverer høj kvalitet.

Rent Grønt Miljø har altid en god kommunikation, de er hurtige til at se muligheder og finde gode løsning på udfordringer, og jeg synes at rengøringspersonalet er super imødekommende og smilende. Dem vil jeg gerne stå inde for.”

Lone Daugaard Jepsen
HR Business Partner & Bæredygtighedschef

 

Læs lignende referencer…

Lars Rossum

Dansk Internet Forum (DIFO)

Lisa Ø. Jeggesen

Sales Manager Consumables

Lone D. Jepsen

10 års samarbejde